Technieken

Ondanks onze vernieuwende insteek, gaan we niet voor alles het wiel opnieuw uitvinden. Soluso gebruikt de meest geavanceerde methodes, technieken en producten om de beste websites en web applicaties te kunnen ontwikkelen.

PRINCE2

PRINCE2Soluso werkt gestructureerd en volgens een vaste methode om zo effectief mogelijk projecten op te starten, te realiseren en af te sluiten. PRINCE2 is een projectmanagement methode geschikt voor alle type projecten. De methode is procesgebaseerd. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project. Moet een project binnen de PRINCE2 methode worden afgehandeld? Geen probleem. Soluso is PRINCE2 gecertificeerd.


ASP.NET

ASP.NETSoluso maakt voor de bouw van websites en web applicaties gebruik van de beproefde technologie van Microsoft. Zo ontwikkelen wij al onze software in ASP.NET: een onderdeel van het .NET framework van Microsoft. Hiermee zijn wij in staat krachtige websites met een dynamisch karakter te ontwikkelen.


Google AdWords

Google AdWordsSoluso maakt voor haar online advertentie campagnes gebruik van Google AdWords. Ook bij zoekmachine optimalisatie maken we gebruik van Google AdWords om een zoekwoorden analyse uit te voeren. Google Adwords is het advertentieprogramma, waarmee pay-per-click tekstadvertenties opgesteld kunnen worden. Deze worden in de zoekmachine Google getoond worden aan de rechterkant van de zoekresultaten.


Google Analytics

Google AnalyticsVoor het analyseren van bezoekersstatistieken gebruiken wij Google Analytics. Met Google Analytics kunnen wij eenvoudig zeer uitgebreide statistieken verzamelen over het gebruik van een website of web applicatie. Het gaat daarbij niet alleen om unieke bezoekers, maar geeft ook inzicht in hoeveel bezoekers via een bepaalde zoekterm op de website terecht komen en via welke pagina de bezoeker uiteindelijk weer vertrekt. Op die manier kunnen we elke website optimaliseren.


Wij werken onder andere met ...
Wij werken onder andere samen met ...