Hoe we werken

Wij geloven dat mensen de factor zijn die online pas écht interessant maken. Gebruiksvriendelijkheid is voor ons daarom net zo belangrijk als functionaliteit. De gebruiker staat voorop bij Soluso. We kijken vanuit twee kanten: de ervaring van de user en de interface van de user. We maken onze applicaties zo toegankelijk mogelijk, met een aansprekend ontwerp waarin de gebruiker intuïtief zijn weg vindt. Wat is een logische indeling? Waar ligt de focus? Wat is de beste verbinding tussen techniek en scherm?

Hoe wij elk project beginnen? Met een persoonlijke ontmoeting en lekkere Nespresso!

 

Plan van aanpak en voorstel

Na goed geluisterd te hebben, zetten we helder voor jou op een rij wat we kunnen doen. Dat is niet alleen een aanbod op basis van jouw vraag, maar ook op basis van onze kennis en ervaring. Je zult zien dat we ons verdiepen in jouw vraagstuk en meedenken met wat je nodig hebt. Onze aanbieding is meer dan een bedrag in euro’s: in ons voorstel lees je wat we voor jou kunnen betekenen.

 

Agile en DevOps

Wij hanteren een strak schema. Alle handelingen krijgen vanaf het startsein van de opdracht een ticket. We werken efficiënt, met een checklist. Eén voor één komen alle tickets aan bod. Dat betekent dat we zelden iets vergeten en doen wat we beloven.

Tijdens onze samenwerking stellen we je voortdurend vragen. Daarbij durven we kritisch te zijn en op zijn tijd tegengas te geven. Onze programmeurs en designers werken nauw samen om precies dát te maken, wat wij samen voor ogen hebben. We vertellen waar we mee bezig zijn, toetsen dit aan het vraagstuk en maken aanpassingen waar dat nodig is. Jouw input is hierin essentieel. Via onze portal kun je volgen hoe het project vordert.

Onze specialisten zijn verantwoordelijk voor het gehele proces. Snelheid en efficient werken staat daarbij centraal. Ons OTAP (Ontwikkeling, Test, Acceptatie en Productie) proces zorgt voor een hoge kwaliteit van onze software. Direct resultaat in onze Microsoft Azure cloud-omgeving na elke iteratie. Zo kunnen we snel van MVP tot eindproduct komen.

  

Support en onderhoud

Wanneer onze applicaties online zijn, laten we ze nog niet los. Ondanks ons zorgvuldige proces, kunnen  er kinderziektes zijn. Deze lossen we direct op. Vooraf aangekondigd herstellen we vervolgens de productie-omgeving, zodat de downtime tot een absoluut minimum beperkt blijft.

Benieuwd hoe ons proces voor jou kan werken?

Neem vrijblijvend contact op