full-service internetbureau
full-service internetbureau

Hoe we werken

Wij geloven dat mensen de factor zijn die online pas écht interessant maken. Gebruiksvriendelijkheid is voor ons daarom net zo belangrijk als functionaliteit. En elk online succes begint bij ons met een persoonlijk gesprek en heldere afspraken. Het draait om jou en jouw klant!

Een persoonlijke ontmoeting

Een persoonlijke ontmoeting

We ontvangen je met open armen en perfecte koffie. Altijd benieuwd naar wat we voor je mogen doen. We vinden het oprecht leuk om jouw idee vorm te geven, duiken in jouw vraagstuk om uit te vogelen wat de meest passende oplossing is. Je gaat naar huis met het idee ‘dat zit wel goed’. Dát is ons streven.

Wat kunnen we voor je doen?

Wat kunnen we voor je doen?

Na goed geluisterd te hebben, zetten we helder voor je op een rijtje wat we kunnen doen. Dat is niet alleen een aanbod op basis van je vraag, maar vooral op basis van onze kennis en ervaring. Je zult zien dat we ons verdiepen in je vraagstuk en meedenken met wat je nodig hebt. Onze aanbieding is meer dan een bedrag in euro’s, je leest in ons voorstel wat we voor je kunnen betekenen. Met jouw wens als uitgangspunt.

Een strakke planning werkt

Een strakke planning werkt

Om jou -onze klant- het beste te helpen, hanteren we een strak schema. Alle handelingen vanaf het startsein van de opdracht, krijgen een ticket. We werken efficiënt, met een checklist. Eén voor één komen alle tickets aan bod. Dit betekent voor jou dat we zelden iets vergeten, zelden te laat zijn en doen wat we beloven. Jij kunt met een webapplicatie volgen hoe het project vordert, als je dat wil.

Gebruiker staat centraal

Gebruiker staat centraal

De gebruiker staat voorop bij Soluso. We kijken vanuit twee kanten; de user experience en de user interface. Enerzijds maken we onze websites zo gebruiksvriendelijk mogelijk, een aansprekend ontwerp waarbij de gebruiker/user intuïtief zijn of haar weg vindt. Anderzijds verdiepen we ons in hoe de website werkt. Wat is een logische indeling? Waar ligt de focus? Hoe is de beste verbinding tussen techniek en scherm?

Continu optimaliseren

Continu optimaliseren

Gedurende onze samenwerking met jou, stellen we je voortdurend vragen, zijn kritisch en geven tegengas op zijn tijd. Dit alles met het doel om het resultaat te optimaliseren. We vertellen waar we mee bezig zijn, toetsen dit aan jouw vraagstuk en passen aan waar nodig. Jouw input is essentieel hierin. Deze manier van werken werpt vruchten af, daar heb jij straks profijt van.

Technische hoogstandjes

Technische hoogstandjes

Als je hele verhaal duidelijk is, jij ons aanbod accepteert, wij jouw opdracht in de planning hebben opgenomen, ons hebben verdiept in de gebruiker, gaan we aan de slag met de techniek. Onze programmeurs en designers werken nauw samen om precies dát te maken wat we voor ogen hebben. En waar jij straks buitengewoon tevreden mee zult zijn. Ten slotte koppelen we jouw website aan ons eigen content management systeem; Soluso Websuite.

Nakijkwerk

Nakijkwerk

In de 1000-en regels programmeerwerk sluipt weleens een foutje. Om dit te minimaliseren controleert de ene collega hier de andere. We kijken of het resultaat voldoet aan alle gestelde en gewenste specificaties. De kans op een bug is enorm klein, maar wel aanwezig. Laat ons het weten als je iets ontdekt, we halen ‘het’ er graag voor je uit.

Let's go online!

Let’s go online!

Het moment waarop je gewacht hebt is daar. De website gaat de lucht in. De webapplicatie is voor iedereen toegankelijk. Wij bij Soluso vieren deze momenten, liefst samen met jou. We feliciteren jou, proosten, en zetten onze schouders onder een nieuwe opdracht. Op naar de volgende lancering!

We laten niet los

We laten niet los

Als onze producten online zijn, laten we ze nog niet los. Omdat de websites elke dag door iedereen te bezoeken zijn, zullen we ze niet updaten tijdens piekuren, minimale downtime. We controleren uiteraard je site op kinderziektes zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Voor support en onderhoud zijn we er ook voor je, ons kantoor is open voor al je vragen. En we houden de markt en diens ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Zijn er voor jou interessante vernieuwingen, delen we die met je. We denken met je mee, van begin tot …