full-service internetbureau
full-service internetbureau

Wij bouwen interactieve websites

Een nieuwe website ontwerpen of een oude website in een nieuw jasje steken? Allemaal mogelijk bij Soluso. We hebben een uitgebreid productaanbod op het gebied van website-ontwikkeling: van eenvoudige website tot uitgebreide online winkel en van intranet tot extranet. Alles is mogelijk. We bespreken graag je wensen.

Het goed functioneren van een website is afhankelijk van meerdere factoren. Eén aanspreekpunt is dus wel zo prettig. Soluso zorgt daarom voor snelle en betrouwbare hosting, een eenvoudig content management systeem en een optimaal vindbare website.

Een nieuwe website

Waar moet allemaal aan gedacht worden bij het maken van een nieuwe website? De ontwikkeling van een website verloopt in een aantal stappen. Hoe gaat dat in zijn werk? Bekijk onze werkwijze. Ook zijn er vragen te beantwoorden bij het ontwikkelen een nieuwe website.

  • Hoe komt de nieuwe website eruit te zien voor de bezoeker?
  • Welke functionaliteit moet de website hebben?
  • Hoe lang duurt het laden van een pagina?
  • Welke tekst en welke afbeeldingen worden er op de website geplaatst?
  • Hoe kan ik de vindbaarheid optimaliseren?

Soluso beantwoord al deze vragen bij het ontwikkelen van een nieuwe website. Zijn er andere vragen? Ook die beantwoorden we graag!

Prijzen

Er zijn vaste prijzen voor ons content management systeem, het bijbehorende servicepakket en de hosting. Voor de rest is elk project anders. Daarom hangt er ook aan elk project een ander prijskaartje. Benieuwd naar een indicatie van de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Soluso Websuite

Om volledige vrijheid te geven om op elk moment de inhoud van een website te wijzigen, hebben wij Soluso Websuite ontwikkeld. Dit content management systeem stemmen we volledig op de behoeften van de klant af. Meer weten of het beheren van je website? Bekijk de mogelijkheden van Soluso Websuite.

Wilt u ook een nieuwe website, wij staan voor u klaar

Vraag nu een offerte aan