full-service internetbureau
full-service internetbureau

We ontwerpen opvallende websites

De websites van Soluso zijn visueel aantrekkelijk, ze vallen op door eenvoud. Het kleurgebruik en look & feel past bij jouw bedrijf. De indeling van het scherm is logisch en doordacht. Omdat ons team zich over de kern van jouw boodschap buigt, is dat meteen zichtbaar als je de website opent. De klantvriendelijkheid spat van je scherm!

Optimalisatie

Zoekmachine Google is dol op een zuivere boodschap, zij willen dat klanten meteen vinden wat ze zoeken. Om die reden formuleren we onze html-codes en structuren volgens de laatste richtlijnen van Google. Zo scoor je hoog op internet en ben je makkelijk vindbaar.

SEO en SEA

Om de kans te vergroten dat klanten je website vinden, kun je een Adwords-campagne starten. Soluso weet precies hoe dat werkt. Je komt dan bovenaan Google met gesponsorde koppelingen. Voorafgaand aan je campagne gaat zoekmachine-marketing (SEA) en Search Engine Optimization (SEO). Dit proces van onderzoek gaat in op je doelgroep en haar zoekgedrag. Met die informatie, optimaliseren we je website zodat hij gevonden wordt door jouw klanten. Zowel SEA als SEO is voor Soluso gesneden koek. Ook een plakje?

Geinteresseerd?

Vraag nu een offerte aan