full-service internetbureau
full-service internetbureau

Websuite

Soluso Websuite is een content management systeem waarmee je snel en eenvoudig jouw website kunt beheren. Ook als je niet technisch onderlegd bent.

Gebruiksvriendelijk

Soluso Websuite is heel gebruiksvriendelijk. Bij het ontwerp ervan hebben we jou als gebruiker centraal gesteld. Ons content management systeem kent geen ingewikkelde procedures, maar is functioneel en helder. Eenvoud is de kracht van Soluso Websuite. Soluso levert bij het systeem een duidelijke handleiding; je kunt meteen aan de slag!

Goed onderhouden

Problemen bij het beheren van jouw site? Dan is Soluso tijdens kantooruren bereikbaar voor vragen. In het onderhoudscontract zit maandelijks één uur ondersteuning per telefoon of e-mail. Handig wanneer je er even niet uitkomt. Daarnaast zorgt Soluso voor de updates van Soluso Websuite. Daar hoeft je zelf dus niets aan te doen. Als er grote veranderingen optreden, dan houden we je daarvan op de hoogte.

Eenvoudig koppelen

Soluso Websuite is eenvoudig te koppelen aan jouw bestaande website. Heb je jouw website door ons laten ontwikkelen? Dan sluit Soluso Websuite naadloos aan op het ontwerp.

Geen geregel

Soluso biedt jou alles in één-oplossingen. Wanneer je Soluso Websuite aanschaft, betekent dat: duidelijke uitleg door een van onze medewerkers en een begrijpelijke handleiding. In het pakket zit ook een onderhoudscontract, met onder meer maandelijks één uur ondersteuning per telefoon of e-mail. En we houden uw content management systeem up-to-date. Daar heb je dus geen omkijken meer naar. Ook de hosting is geregeld én een domeinnaam naar keuze is inbegrepen. Zo heb je één aanspreekpunt. Lekker overzichtelijk.