Case MVGM

MVGM is dé vastgoedregisseur en neemt de regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. MVGM helpt haar opdrachtgevers dromen waar te maken en ondersteunt met onder andere vastgoedmanagement, vastgoedtaxaties, bedrijfsmakelaars, internationaal advies en VvE beheer.

acquisitiemonitor-screenshot-002VVE-manager-img-02

Slimme tooling voor MVGM klanten

MVGM heeft ervoor gekozen om een aantal repeterende en handmatige processen te automatiseren met maatwerk software. Het zijn 3 SaaS-oplossingen die klanten van MVGM tegen betaling af kunnen nemen:

VVE Manager - SaaS applicatie voor eenvoudig beheren van VvE's

Met VVE Manager kunnen VvE's eenvoudig online hun beheertaken regelen. Van het beheren van leden, contributies, achterstanden, planning grootonderhoud, voorzieningen, etc.

Acquisitiemonitor - SaaS applicatie voor beheren (vastgoed)offertes

Met Acquisitiemonitor kunnen vastgoedbeheerder eenvoudig het volledige offertetraject opvolgen. Van aanvragen via de website, processen inrichten, goedkeuring door collega's tot het maken van offertes (vanuit sjablonen).

Assurantiemonitor - SaaS applicatie voor beheren vastgoed(polissen)/schades

Met Assurantiemonitor kunnen (vastgoed)beheerder eenvoudig de verzekeringsportefeuille beheren en kunnen klanten online schade melden/opvolgen.

MVGM is een toonaangevende Europese (1500 medewerkers in 10 verschillende landen) dienstverlener gespecialiseerd in property-management en gerelateerde diensten. www.mvgm.nl

Technologie├źn

  • .NET Core
  • SQL Server