100% Agile Scrum aanpak

Bouw uw droomkasteel

U wilt graag voor uw organisatie een systeem wat past als een maatwerkpak. Een pak waarmee u efficiënt en op een prettige manier kan werken en waarmee u bovendien managementinformatie tot uw beschikking heeft om nog betere keuzes te kunnen maken.

Vertel ons wat uw wensen zijn, wij zorgen voor de techniek. Durf daarbij gerust te dromen. Want veel is mogelijk!

Direct bouwen, een Agile aanpak

U hoeft niet tot in detail te weten wat wij moeten bouwen. Er is altijd sprake van voortschrijdend inzicht. Daarom gaan we liever direct bouwen, met de Agile aanpak!

Samen met u wordt gewerkt in 'sprints' van meestal 2 weken. Elke sprint kent een vast aantal uren (en dus ook budget). Samen bepalen we per sprint wat echt waarde toevoegt en welke blokken we als eerste willen bouwen. Efficiënt, voorspelbaar en met direct resultaat. Immers, aan het einde van elke sprint gaat de software live.

Bepaal zelf wat u wilt

Het proces van sprints herhaalt zich. En elke keer is de centrale vraag: ‘Wat wilt u bouwen in de volgende sprint?’ Zo houdt u zicht op het budget en de ontwikkeling. U bepaalt telkens weer wat u wilt hebben en hoe.

Dromen komen uit

Door uw wensen en ideeën op regelmatige basis (per sprint) te delen, ontstaat vanzelf uw droomkasteel. Samen bouwen we hieraan, blokje voor blokje. En het droomkasteel kan altijd verder uitgebouwd en verfraaid worden, dat is het voordeel van maatwerk software!