Digitale oplossingen

Wij zijn software developers met een missie. Wij geloven in maatwerk. Ons maatwerk gekoppeld aan de in jouw bedrijf aanwezige systemen. Alleen zo kun je de juiste inzichten verkrijgen, waardoor jij en jouw team beter kunnen presteren. Wij combineren software development met bedrijfskunde bij de ontwikkeling van de functionaliteiten die jij zoekt: snel, slim en zonder restricties!

Business Intelligence

Wij bouwen applicaties die data omzetten in het ideale dashboard. Een cockpit met alle informatie voor het nemen van beslissingen.

Workflow Digitalisering

Wij digitaliseren en versnellen workflows: van marketing en HR tot en met alle financiële processen.

Data Management & API's

Wij verwerken meerdere bronnen in een database en ontwikkelen en koppelen API's om inzicht te geven in data.

Bedrijfskundig inzicht door software

Connectiviteit is tegenwoordig de levensader van elke organisatie. Alle data is op uiteenlopende plekken in verschillende formaten en databases opgeslagen. Deze data moet wel ontsloten worden, gedeeld kunnen worden en in het juiste formaat beschikbaar zijn. Pas dan is er sprake van dataconnectiviteit die je kunt gebruiken om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Veel IT-landschappen zijn in de loop van de tijd organisch gegroeid. Dit leidt tot eilandautomatisering, waardoor je voortdurend in verschillende programma’s moet zoeken en bestanden moet converteren. API’s zijn een uiterst efficiënte manier om systemen te integreren. Bestaande applicaties worden met elkaar verbonden, zodat al jouw programma’s met elkaar kunnen communiceren.

Strategie & advies
Software
Data connectiviteit
API's
Dashboarding

Korte sprints, snel resultaat

Onze Agile werkwijze zorgt er voor dat onze oplossing snel in jouw omgeving kan worden getest. Vervolgens gaan we valideren, verbeteren en opschalen.

Digitale specialisten

Ons team van backend developers en UI/UX designers is gespecialiseerd in het ontwikkelen van slimme digitale interfaces die je helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Ons DNA

Professioneel en toch informeel. Met veel werkplezier uitdagingen zoeken en het beste voor de klant realiseren. Wij zien geen uitdaging in de ontwikkeling van een oplossing die niet voor jou werkt.

Onze klanten

Een digitaal vraagstuk?

Ik wil meer weten