Software. Kinderlijk eenvoudig!

Bij Soluso zorgen we dat jij niet meer met IT bezig hoeft te zijn. We laten IT werken voor jou.

Overzichtelijke dashboards

In één oogopslag zicht op al je data en managementinfo
Navigation-arrow

Een soepele workflow

Je hele werkproces gedigitaliseerd en een stuk efficiënter
Navigation-arrow

Slimme koppelingen

We koppelen applicaties aan elkaar zodat de gegevens worden gedeeld en jij maximaal profiteert
Navigation-arrow

Wat zou voor jou goed werken?

Meestal weet je wel waar het efficiënter kan in je bedrijf. Alle gegevens staan op verschillende plekken. En iedere afdeling gebruikt een eigen applicatie. Of erger nog…een excelletje. Allemaal onnodige frustratie voor jou en je collega’s. En dat terwijl het allemaal zoveel sneller en slimmer kan.

Bij Soluso nemen we jullie organisatie als uitgangspunt. Wat maakt je werk makkelijker, beter en efficiënt? Op basis daarvan kijken we wat we gaan ontwikkelen. Of wat er al is om aan elkaar te koppelen. Jullie bepalen wat belangrijk is, zodat het je ook echt tijd bespaart en wat oplevert!

Avatar-team-Daniel
custom-3d-vector-soluso-tablet

Dé agile softwareontwikkelaar

Ja, wij zijn techneuten. En ja, wij bouwen graag iets wat perfect werkt. Maar nóg belangrijker vinden wij dat je het ook echt wil gebruiken. Daarom vragen wij door. Wat is je doel? Wat wil je bereiken? Onze missie is om iets te bouwen waar je helemaal enthousiast van wordt. We bouwen dan ook altijd samen met jou en altijd agile. Zo hou jij zich op je budget en je planning en heb je direct resultaat!

Navigation-arrow

50+ Klanten

Bites

Case: Rijkswaterstaat

Soms weet je dat je niet 100% efficiënt bezig bent. Je voelt dat het anders kan! Maar hoe?

Lees het volledige bericht

ROSH: "Soluso tackelt eigen probleem"

We kennen het allemaal en helemaal in de ICT en tech-wereld: te druk met service verlenen en bouwen aan mooie producten voor klanten, met als gevolg de eigen branding achter te stellen of zelfs vergeten.

Lees het volledige bericht

Ga je voor maatwerk of kant-en-klare software?

Op de markt zijn ontzettend veel kant en klare softwarepakketten beschikbaar. Voor alle wensen en processen is er wel een tool of pakket te vinden. Vaak zelfs in meer varianten. Maar welke sluit aan bij jullie bedrijf? En doet het dan wat je hoopt dat het doet?

Lees het volledige bericht
Feeling hungry?