Onze aanpak

Wij bouwen jouw droomkasteel

We willen jouw ideale systeem bouwen. Een systeem wat je echt resultaat oplevert. De techniek kun je aan ons overlaten. Je hoeft ons alleen te vertellen wat je wensen zijn en wat het moet kunnen. Durf daarbij gerust te dromen. Want veel is mogelijk!  

Meteen bouwen, een agile aanpak

Hoewel wij houden van duidelijke afspraken, geloven wij niet in allesomvattende offertes. We kunnen vooraf simpelweg niet tot in detail weten wat we allemaal gaan bouwen. Er is altijd sprake van voortschrijdend inzicht. Daarom gaan we liever direct bouwen, een agile aanpak!

Stap voor stap, 100% agile

We werken in korte afgebakende trajecten. Sprints van circa 2 weken, met een vast budget. We kijken samen wat echt waarde toevoegt en bepalen zo welke blokken we als eerste bouwen. Efficiënt, voorspelbaar en met direct resultaat.

Je weet exact wat je krijgt

Dit herhalen we. Wat bouwen we als volgende stap? Zo houd je steeds zicht op budget en planning en zijn de belangrijkste voordelen direct te gebruiken. Winst op de korte én op de lange termijn dus en je weet waar je aan toe bent.

Dromen komen uit

Ons doel is dat jouw software voor jou gaat werken. Het levert je direct tijd, werkplezier of concrete omzet op. En omdat we slim met budget en tijd omgaan, kunnen we verder blijven dromen en bouwen. Aan de hand van een heldere en goed afgestemde Service Level Agreement (SLA) onderhouden en optimaliseren wij de software waar nodig en mogelijk. Net zolang totdat jij je droomkasteel hebt!