We bouwen slimme webapplicaties

Soluso loopt voorop als het gaat om webapplicaties. Je vindt deze programma’s niet op je computer, daarom ontwikkelen we ze speciaal op maat in de cloud. En dat doen we uiterst efficiënt en kosteneffectief op snelle, moderne ontwikkelplatforms.Wij maken onder andere online rekentools of applicaties met managementinfo voorzien van persoonlijke inlognaam en password.

 

Wij doen waar we goed in zijn

Onze specialisten doen ook voor jóuw bedrijf graag waar ze goed in zijn. Van tevoren inventariseren onze adviseurs al je wensen, denken mee over de beste oplossing als het gaat om voorraadbeheer, urenregistratie of inzicht in je telecommunicatie. Dit doen we in een persoonlijk gesprek, met goede koffie!

 

Een webapplicatie, wel zo handig

Een webapplicatie heeft veel voordelen. Je hoeft niets te installeren op de pc’s binnen je bedrijf. Je IT-afdeling hoeft zich niet bezig te houden met het up-to-date houden van systemen en programma’s, dat doet Soluso, met plezier. En nog een ander voordeel, webapplicaties staan online, in de cloud. Je kunt ze op elke pc waar dan ook bekijken, fijn voor onderweg én voor de thuiswerkers.

Team Soluso

Zaken doen kan overal

Online zaken doen is aan de orde van de dag. Is er internet? Dan kun je de webapplicatie gebruiken. Soluso verzorgt de veiligheid, jouw data zijn onze hoogste prioriteit. Wij voorzien onze webapplicaties van een SSL veiligheidscertificaat. Hiermee -en met honderd andere maatregelen- zorgen we ervoor dat jouw gegevens niet leesbaar zijn voor anderen. Versleuteld, safe!

Opzoek naar experts voor jouw volgende applicatie?

Neem vrijblijvend contact op