full-service internetbureau
full-service internetbureau

Wie we zijn

Soluso is een jong en fris internetbureau, gevestigd in Nijmegen. Je bent van harte welkom!
Onze dienstverlening is breed; van concept tot oplevering. We ontwikkelen websites en webapplicaties en denken mee over gerelateerde zaken. Om meer bezoekers op je website te krijgen en houden is een kunst. Wij verstaan die kunst en vertellen je er graag meer over, persoonlijk of in een bedrijfstraining.

De vormgeving, technisch en esthetisch, is bij ons in goede handen. Onze designers passen hun werk aan op jouw huisstijl. Onze programmeurs zorgen dat alles klopt en Google tevreden is.

Onze onderlinge chemie is ongekend. We inspireren elkaar en zijn ervan overtuigd dat mensen de factor zijn die online pas echt interessant maken. We doen wat we doen, omdat we niet anders willen. Sterker nog: niet anders kúnnen. Want anderen helpen met online oplossingen, geeft ons energie. Elke dag weer.

Maak hieronder kennis met ons team van gedreven professionals:
we zijn het liefst 24 uur per dag met ons vak bezig. Ieder met zijn eigen specialiteit.

Jean-Pierre

CEO

“Het is mooi dat er altijd wel een oplossing is om (bedrijfs)processen te automatiseren”.

Jean-Pierre is een echte ondernemer. Hij focust zich binnen Soluso op de architectuur van software. Hij vertaalt een business case naar een product. Continu op zoek naar de beste, efficiëntste en gebruiksvriendelijkste oplossingen. Dat zit hem nou eenmaal in het bloed!

Arno

Developer

“Van jongs af aan heb ik een fascinatie voor computers. Sinds mijn 11e programmeer ik”.

Arno is onze developer. Hij is een perfectionist, programmeur en pianist. Hij is nooit helemaal tevreden, omdat het altijd beter kan. De enige manier om echt steeds beter te worden. Hij is dol op kwalitatief goede producten. Hij houdt ervan om deze vanaf het begin op te bouwen. Zo staat hij er voor 100% achter.

Gianni

Designer

“Mijn liefde voor online is ontstaan vanuit de succesverhalen in de internetindustrie”.

Gianni houdt zich bezig met design en front-end van projecten. Hij streeft naar perfectie en doet dingen die hij leuk vindt, zoals iedereen volgens hem zou moeten doen. Zijn liefde ligt bij online, zonder enige twijfel. Maar hij is ook een liefhebber van design. Zo bouwt hij aan zijn eigen ‘fixie’ en probeert hij de beste koffie te maken.

Jake

Designer

“Ritme stroomt door mijn aderen. Ik zing, dans, drum door het leven”.

Jake is geboren en getogen in Curaçao. Zijn goedlachse en positieve aard zet hij graag in als collega bij ons bureau. Als hij aan het werk is, blinkt hij uit in interface ontwerp en het testen van de applicaties.